Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un apel la 112 ar fi anunțat prezența atacatorului din centrul Capitalei cu o oră înainte să le înjunghie pe cele două femei

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 16 decembrie 2019

Un locatar al sectorului 4 din Capitală a declarat pentru mainnews.ro că a sunat la 112 la ora 11:33 și ar fi anunțat că un bărbat, despre care a aflat ulterior că ar fi cetățeanul israelian care le-a înjunghiat pe cele două femei pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, se injecta și „se dădea cu capul de geam”.

„La ora 11:33 am ieșit din scara blocului și l-am văzut ( pe bărbatul israelian n.r) cu o pungă și cu o seringă cu care se injecta fix lângă scară. Am sunat la 112 unde am fost transferat la cei de la ordine publică, unde m-au întrebat:

-Ce s-a întâmplat?

– Am văzut un bărbat care se droghează la scara blocului(…) și se dă cu capul de geam.

– Am înțeles. L-ați văzut că se droghează?

-Da, presupun că asta avea în seringă.

-Semnalmente?

-Înălțime 1.75, barbă, căciulă pe cap și un tatuaj cu tribal pe mâna dreaptă longitudinal (am văzut tatuajul când se injecta)”, a declarat locatarul pentru mainnews.ro.

Până la momentul postării stirii autoritățile nu au răspuns la solicitările jurnaliștilor mainnews.ro.

Context

Două femei au fost înjunghiate luni, în București, de un cetățean israelian. Incidentul a avut loc după ora 12:00, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Sectorul 4.

Cele două femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, în stare stabilă, una dintre ele fiind înjunghiată în zona gâtului, iar cea de-a doua în zona urechii. Atacatorul a fost prins la 200 de m de locul incidentului de polițiștii Secției 14.

Potrivit unor surse mainnews.ro, cei trei nu se cunoșteau, agresorul atacându-le prin spate.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *