Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Ultimele ore din viața interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu | Răspunsul dat, la audieri, de suspectul arestat pentru omor – SURSE

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 8 august 2020 Etichete: , ,

Aproximativ două ore au trecut de la momentul în care a izbucnit conflictul violent dintre clanuri și până când medicii au declarat decesul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Potrivit surselor mainnews.ro, primul apel la 112 ar fi fost făcut la circa zece minute după ce interlopul a fost înjunghiat de un membru al clanului rival. La audieri, acesta ar fi recunoscut.

Incidentul ar fi izbucnit după o dispută verbală avută de un membru al clanului Rinu cu liderul Duduienilor, Florin Mototolea, zis Emi Pian. Totul ar fi plecat de la o partidă de barbut.

În jurul orei 02:40, Gheorghe Emanuel Richard, zis Piticul lui Marius, l-ar fi înjunghiat în piciorul drept pe liderul grupării rivale, care a început să sângereze puternic.

Primul apel, după 10 minute

La circa 10 minute după înjunghiere, în jurul orei 02:50, a fost dat și primul apel la 112.  În momentul în care au ajuns polițiștii, persoanele găsite acolo au negat conflictul.

La scurt timp a fost dat un al doilea apel, care anunța o bătaie în apropiere, însă oamenii legii nu au găsit nimic, potrivit surselor Main News. Întorși la prima adresă, au găsit ascuns un bărbat și, în apropiere, două cuțite.

Fiul lui Emi Pian ar fi cel care l-ar fi dus, cu mașina, pe liderul clanului la spital. De altfel, surse apropiate cazului au declarat pentru Main News încă de acum câteva zile că a fost ridicat inclusiv un autoturism de lângă unitatea medicală, folosit pentru transportul bărbatului rănit.

CITEȘTE ȘI: București, sub dominația clanurilor | Cum și-au împărțit grupările de interlopi Capitala: Fiecare ne-am luat cartierul nostru

Moartea

Deși a fost dus la spital, Emi Pian a murit după peste o oră. Sursele Main News spun că decesul a fost confirmat cu puțin timp înainte de ora 5.

Recunoașterea

Dus la audieri, după ce a fost externat, Gheorghe Emanuel Richard ar fi recunoscut înjunghierea, spun surse apropiate cazului.

Nu este clar, pentru moment, cum a justificat fapta, existând inclusiv informații potrivit cărora ar fi invocat legitima apărare.

După audiere, procurorii și polițiștii au decis să îl rețină pentru 24 de ore pentru omor, iar judecătorii de la Tribunalul Capitalei au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele individului.

CITEȘTE ȘI: Marcel Vela, mesaj adresat clanurilor interlope: Suntem cu ochii pe voi!

Foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW