Sunday, May 5, 2024
Jurnalism corect


Crimă în Capitală. Cadavrul unei femei a fost găsit într-un sac de plastic


O femeie în vârstă de 30 de ani a fost omorâtă în apartamentul în care locuia în chirie, în Sectorul 4 București. Cadavrul a fost găsit în lada patului, într-un sac de plastic, după ce o vecină l-a alertat pe proprietarul imobilului, din cauza mirosului provenit de la starea avansată de putrefacție.

Informația a fost publicată prima dată de Observator, iar reprezentanții Poliției Capitalei au confirmat informația, pentru Main News. La acest moment, ancheta se derulează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săbârșirii infracțiunii de omor.

Criminaliștii strâng probe, pentru a identifica autorul acestei fapte odioase. La acest moment, despre victimă, nu se cunosc foarte mule detalii, în afara faptului că locuia cu concubinul său în imobilul din Sectorul 4 de aproximativ trei luni. De altfel, surse judiciare susțin că partenerul de viață al femeii este și principalul suspect. Cu toate acestea, polițiștii nu au date cu privire unde s-ar putea afla bărbatul suspect de crimă.

Partenerul de viață al victimei, principalul suspect

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW