Thursday, December 8, 2022
Jurnalism corect


Traian Ogâgău rămâne condamnat la un an de închisoare cu suspendare / Decizia Curții de Apel Cluj

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 12 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Primarul care și-a filmat copilul în timp ce-l umilea a rămas cu o condamnare de un an cu suspendare și muncă în folosul comunității, după ce Curtea de Apel Cluj a respins apelul lui Traian Ogâgău.

În baza art. 421 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul O. T. împotriva sentinţei penale nr. 95/09.07.2020 a Judecătoriei Năsăud.În temeiul art. 275 alin. 2 Codul de procedură penală obligă apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare ocazionate de soluţionarea apelului.Definitivă.Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.10.2020”, potrivit deciziei Curții de Apel.

CITEȘTE ȘI: Filmare cu primarul din Sângeorz-Băi în timp ce-și umilește copilul, virală / Poliția s-a autosesizat în acest caz

Context

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare după ce în urmă cu patru ani a refuzat să i se pună fiola, în timp ce se afla la volan.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 noiembrie 2016. În urma unui control în trafic, Traian Ogâgău a fost oprit de polițiști chiar în orașul în care este primar. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest și a fost sancționat pentru mai multe nereguli.

CITEȘTE ȘI: Primar condamnat pentru că a refuzat să-i fie luate probe pentru stabilirea alcoolemiei/ Edilul, pus la muncă în folosul comunității

Magistrații Judecătoriei Năsăud au decis, în iulie, să îl condamne pe Ogâgău la un an de închisoare cu suspendare, dar și 80 de ore de muncă în folosul comunității, în propria primărie.

Ulterior, acesta a atacat decizia Judecătoriei Năsăud, iar Curtea de Apel Cluj a respins, luni, apelul făcut de primarul orașului Sângeorz-Băi.

Traian Ogâgău a câștigat alegerile în orașul Sângeorz-Băi.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com