Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Trafic deviat pe A2. Recomandările Poliției pentru revenirea din minivacanța de Rusalii

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 4 iunie 2023 Etichete: , , , ,

Poliția Română recomandă conducătorilor auto să-și planifice cu mare atenție revenirea din minivacanța de Rusalii dinspre litoralul Mării Negre către Capitală. Pentru evitarea aglomerării în trafic, șoferii pot folosi  rute alternative la Autostrada A2.

Asfel, pot alege urmăroarele trasee:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;
A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;
DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

„În funcție de evoluția valorilor de trafic, la data de 05 iunie 2023, în intervalul orar 12.00 – 22.00, există posibilitatea ca polițiștii rutieri să ia măsura devierii circulației pentru perioade limitate de timp, pe unele tronsoane kilometrice de pe Autostrada A2 către aceste artere rutiere alternative”, a transmis Poliția Română.

Trafic deviat pe A2

Având în vedere că pe tronsonul kilometric 142 – 148, din cauza lucrărilor de reabilitare a podului de la Fetești, traficul este deviat către calea 1, unde se circulă pe câte o bandă pe sens, în vederea fluidizării traficului, polițiștii vor recurge la oprirea circulației pe sensul către litoral, în anumite intervale orare, pentru a permite deplasarea pe două benzi a celor care circulă pe sensul către Capitală.

Recomandăm celor care intenționează să plece dinspre București spre Constanța să țină cont că, în intervalul orar 12.00-22.00, traficul va fi deviat, pentru anumite perioade, prin nodul rutier Drajna și nu vor mai putea continua deplasarea pe autostrada A2.

Șoferii sunt sfătuiți să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției și să efectueze orice manevră doar după o asigurare corespunzătoare.

CITEȘTE ȘI:  Peste 100 de permise auto reținute, în numai 24 de ore

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii