Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Trafic blocat pe autostrada A3, pe un sens de mers, în judeţul Cluj/ O persoană a decedat în urma unui accident

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 15 ianuarie 2024 Etichete: , ,

Circulaţia pe autostrada A 3 este blocată, luni dimineaţă, pe un sens de mers, în judeţul Cluj, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism. O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite, fiind transportate la spital, potrivit news.ro.

UPDATE: Medicii au confirmat decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost scos în stare inconștientă din autoturismul implicat în accident. Cei doi alți bărbați vor fi transportați la spital.

UPDATE: Un bărbat a fost eliberat din mașină, dar se afla în stop cardio-respirator. În momentul difuzării acestei știri, personalul medical îi efectuează manevre de resuscitare. Cei doi bărbați rămași conștienți sunt cooperanți, dar prezintă multiple traumatisme, conform informațiilor furnizate de ISU Cluj.

ŞTIRE INIŢIALĂ – Accidentul a avut loc pe autostrada A3, pe sensul Gilău-Nădășelu.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, incidentul a implicat atât un autocamion, cât și un autoturism.

„Din primele date, în urma accidentului au rezultat trei victime, şi anume trei bărbaţi. Unul dintre aceştia este încarcerat în autoturism, fiind inconştient. Celelalte două persoane au reuşit să iasă singure afară, dar necesită îngrijiri medicale”; informează ISU Cluj.

foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii