Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Tone de produse de igienă, curățenie și alcool sanitar contrafăcute, descoperite în urma perchezițiilor

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 20 august 2020 Etichete: ,

În urma perchezițiilor efectuate miercuri în dosarul ce privește o grupare care ar fi contrafăcut produse de curățenie, igienă și alcool sanitar, cu scopul de a le vinde, au fost descoperite tone de astfel de produse.

Procurorii au descoperit numeroase produse și materii prime necesare producției, precizează IGPR într-un comunicat.

Astfel, au fost descoperite numeroase produse contrafăcute și bunuri necesare contrafacerii acestora (48 de saci de 10 kg. cu detergent, 29 de pachete de clor, inscripționate cu o marcă cunoscută, 400 de cutii de detergent de aproape jumătate de kilogram, alte 28 de sticle  de detergent de vase contrafăcut, 44 de sticle de 1 litru, de clor, 17 saci cu praf alb asemănător detergentului, peste 100 de role „lichid pentru spălat vase”, atașabile pe spatele sticlei de detergent, peste 160 de etichete atașabile pe detergent, 8 saci conținând capace asemănătoare celor utilizate pentru sticlele de lichid de spălat vase original, alte 50 de capace pentru găleată de detergent de haine, peste 18.000 de sticle din plastic de 1 litru cu lichid asemănător clorului și 3.000 de etichete pentru inscripționat recipientele, 2 butoaie ce conțin fiecare aproximativ 200 de litri de lichid cu miros de clor, o mașină de ștanțat sticle, 3 pistoale de lipit, alte 4.000 de dopuri și 2 cubitainere ce conțin 1000 de litri de lichid cu miros de clor)”, scrie în comunicatul IGPR.

Polițiștii au mai efectuat percheziții la adrese care ar fi fost, de fapt, depozite, pentru produsele contrafăcute.

Totodată, polițiștii au efectuat percheziții la adrese ce ar fi fost utilizate ca depozit pentru produse de curățenie și igienă, de unde ar fi fost încărcate și transportate în diferite spații comerciale din județul Ilfov, fără a fi întocmite documente de proveniență sau evidență contabilă. De altfel, întreaga activitate de comercializare a mărfii ar fi fost realizată fără emiterea de facturi fiscale și fără a fi declarată la organele fiscale, fiind astfel prejudiciat bugetul de stat. Astfel, de aici polițiștii de investigare a criminalității economice au ridicat: 14.779 de cutii de detergent, 45 de sticle cu detergent de vase și 9.000 de pachete de baterii (4 baterii/pachet), toate susceptibile a fi contrafăcute”, au precizat polițiștii.

CITEȘTE ȘI: Percheziții la o grupare care comercializa produse contrafăcute de igienă și alcool sanitar. IGPR: Prejudiciul constă în pericolul pentru populație – VIDEO

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW