Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Tensiuni în opoziție. USR Alba: #fărăpenali. Apropiații lui Roman beneficiază de contracte pe bani publici/Roman, PNL: Să își sustină povestea în instanță

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 21 august 2019 Etichete: , , , ,

Încep tensiunile în opoziție, chiar înainte de startul campaniei electorale. Florin Roman acuză că USR Alba a publicat un articol „calomnios” la adresa sa. Deputatul PNL spune că va depune plângere în instanță întrucât consideră că cei de la USR Alba sugerează că el ar fi un penal.

Roman: Să își susțină povestea în instanță

Florin Roman susține că USR Alba a publicat contracost un articol calomnios la adresa sa în care se sgurează că este un „penal”. Deputatul de Alba spune că se va adresa instanței.

„Cei de la USR Alba au publicat contracost, în presa locală și pe pagina lor de Facebook un articol calomnios, în care sugerează că aș fi un penal. Mai mult, amestecă numele și imaginea mea cu un simplu membru PNL, din cei peste 8000 câți sunt în Alba, care a derulat contracte cu statul, insinuând că suntem apropiați deși nu suntem nici rude, nici amici și nici altceva. Am văzut multe tâmpenii la viață mea, dar asta le întrece pe toate. Mă mir că nu m-au făcut apropiat cu criminalul de la Caracal, doar pentru că trăim în aceeași țară. Prin urmare, voi da posibilitatea oamenilor noi, cu năravuri vechi să își sustină povestea în instanță. Ca să învețe măcar ce inseamnă responsabilitatea!”, scrie Florin Român pe Facebook.

Deputatul PNL de Alba l-a acuzat recent pe Dan Barna că ar fi încasat peste 600.000 de euro din contracte cu Guvernul PSD.

„Omul nou cu năravuri vechi… A încasat peste 600.000 de euro din contracte cu guvernul PSD. 634.018 euro a câștigat domnul Dan Barna din contractele cu guvernul PSD, jumătate din suma provenind din contractul cu Ministerul Afacerilor Interne!”, a scris Roman pe pagina sa.

USR: Bani publici pentru apropiații lui Florin Roman!

USR Alba a postat, pe pagina de Facebok, un mesaj cu titlul „Bani publici pentru apropiații lui Florin Roman!”, în care este scris că „apropiații lui Florin Roman beneficiază în mod dubios de contracte pe bani publici”.

„Florin Roman are gura mare, dar, în realitate, e la fel de „mic” în ceea ce privește transparență ca ceilalți politicieni”, spune președintele USR Alba, Beniamin Todosiu.

„Pe deputatul de Alba, Florin Roman, l-au supărat contractele pe care firma lui Dan Barna le-a obținut, prin licitație, înainte de intrarea în politica. Iar în cazul lui Dan Barna, vorbim despre fonduri europene. Acest tip de contracte sunt supuse unor verificări cât se poate de serioase, nu se compară cu contractele obținute de firma unui politician prin încredințare directă, de către o primării conduse de colegi de partid. Haideți să vedem ce-au făcut liberalii din Alba Iulia dupăce au candidat pentru Consiliul Local Alba Iulia”, se arată în postarea de pe pagina USR Alba.

sursa foto: USR Alba

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 66000 more Info to that Topic: mainnews.ro/tensiuni-in-opozitie-usr-alba-farapenali-apropiatii-lui-roman-beneficiaza-de-contracte-pe-bani-publici-roman-pnl-sa-isi-sustina-povestea-in-instanta/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/tensiuni-in-opozitie-usr-alba-farapenali-apropiatii-lui-roman-beneficiaza-de-contracte-pe-bani-publici-roman-pnl-sa-isi-sustina-povestea-in-instanta/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *