Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Tăriceanu, după ce premierul l-a comparat cu Iohannis: Dragă Viorica, ţi-am oferit repetat sprijinul pentru a merge în Parlament. L-ai refuzat

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 28 august 2019 Etichete: , ,

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a transmis premierului Viorica Dăncilă că i-a oferit sprijinul său pentru a merge în Parlament, însă, social-democrata l-a refuzat.

„Dragă Viorica, ți-am oferit repetat sprijinul meu pentru a merge în Parlament ca să facem un Guvern mai bun. L-ai refuzat. Vei veni acum în Parlament trimisă de dl Iohannis. Fără mine…”, a postat, Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că președintele României, Klaus Iohannis, are un combortament imatur și egoist ca cel al lui Călin Popescu Tăriceanu.

„Domnul Iohannis a înlocuit funcţia de mediator cu partidele politice cu cea de sabotaj. Preşedintele nu a înţeles câtă nevoie România are nevoie de stabilitate. E un comportament la fel de imatur şi egoist ca cel al lui Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea, altul blochează numirea miniştrilor”, a afirmat şeful Executivului, într-o declaraţie de presă susţinută  la Palatul Victoria.

Declarațiile vin în urma deciziei ALDE de a ieși de la guvernare.
Foto: Inquam photos/ Alexandru Bușcă

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *