Saturday, May 4, 2024
Jurnalism corect


Tânără de 19 ani, răpită și obligată să se prostitueze. Un interlop din Craiova a fost arestat pentru 30 de zile

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 17 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

Un tânăr de 24 de ani care avea antecedente penale în Italia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că ar fi sechestrat o fată în vârstă de 19 ani și a obligat-o să se protitueze în Craiova, conform unei decizii a Tribunalului Dolj. 

„La data de 13.09.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului P.E., pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul DIICOT.

Procurorii DIICOT au descins, pe 13 septembrie, la două locaţii în care bărbatul își aducea victima pentru a întreține relații sexuale cu străini.

Inculpatul cu inițialele P.E ar fi recrutat-o pe tânăra de 19 ani, în luna aprilie, din Podari, ar fi bătut-o și ar fi obligat-o să se prostitueze în mai multe locații din Craiova.

Acesta ar fi răpit-o pe tânără și a dus-o la domiciliul lui din localitatea Cerăt, județul Dolj,  interzicându-i acesteia să se întoarcă acasă sau să ia legătura cu familia.

După aproximativ o săptămână, bărbatul a dus-o pe fată pe centura orașului Craiova și a obligat-o prin violență și amenințări să se prostitueze.

Fata producea între 700 și 1500 de lei pe zi, iar banii erau păstrați în integralitate de bărbat.

La sfârșitul lunii august 2019, tânăra ajutată de o altă fată care se prostitua a reușit să fugă de interlop și să se ducă acasă la părinții săi. Bărbatul a căutat-o însă și a amenințat-o că o bate dacă nu se va întoarce pe centură

În urma cercetărilor efectuate stabilit că interlopul intenționa să o ducă pe tânără la produs în Germania.

DIICOT mai menționează că interlopul l-a lovit cu un cuțit pe un bărbat care discuta cu o tânără ce practica prostituția în zona care se afla sub controlul inculpatului.

sursa foto: Facebook

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *