Wednesday, January 26, 2022
Jurnalism corect


AUR anunță noi proteste împotriva restricțiilor în weekend: Facem un apel la manifestații pașnice. Șacalii din sistem abia așteaptă orice incident

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 aprilie 2021

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță, pentru weekend, o nouă serie de manifestații împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Reprezentanții AUR își îndeamnă susținătorii care vor ieși în stradă să protesteze pașnic. 

Se anunță un weekend plin de proteste în țară. Facem un apel la protest exclusiv pașnic. Șacalii din sistem de abia asteaptă orice incident, fie el si unul minor, pentru a arunca cu noroi și a pentru a descuraja prezența românilor în stradă”, se arată într-o postare pe Facebook a AUR.

În ultimele 5 zile au avut loc manifestații în București și în Capitală împotriva restricțiilor impuse de Guvern în contextul pandemiei de coronavirus.

Cel mai mare număr de protestatari a fost luni seară, când 4.000 de persoane au participat la protestele împotriva restricțiilor din București.

Tot luni seară, manifestațiile au fost marcate de violențe, după ce mai mulți protestatari au aruncat cu petarde și obiecte contondente în forțele de ordine, 12 jandarmi având nevoie de îngrijiri medicale.

În urma protestelor de luni, organizate în 70 de localități, Jandarmeria a aplicat 650 de amenzi, în valoare totală de peste 400.000 de lei.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *