Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


SURSE Scandalul din Sectorul 1 se prelungește. Ce a decis Biroul Electoral Central în cazul renumărării voturilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 30 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Biroul Electoral Central a decis ca decizia renumărării voturilor să fie luată de Biroul Electoral Sector 1, potrivit unor surse mainnews.ro. PSD a trimis o solicitare la BEC pentru a fi renumărate voturile la Sectorul 1, după ce Dan Tudorache susține că ar avea cu 200 de voturi mai mult decât Clotilde Armand. Echipa care a susținut-o pe candidata „dreptei” în cursa pentru Primăria Sectorului 1 a anunțat victoria acesteia împotriva lui candidatului PSD.

Biroul Electoral Central a lăsat Biroul Electoral din Sectorul 1 să ia decizia renumărării voturilor în cazul scandalului de la Sectorul 1, potrivit unor surse mainnews.ro.

CITEȘTE ȘI: USR PLUS anunță victoria în Sectorul 1, după două zile de scandal. Vlad Gheorghe: Clotilde are peste o mie de voturi peste PSD-istul Tudorache | Mesajele lui Barna și Cioloș

USR susține că noul primar al Sectorului 1 este Clotilde Armand

Vlad Gheorghe, membru USR, susține, pe Facebook, că Armand a învins, în cele din urmă, cu ”peste o mie de voturi peste PSD-istul Tudorache”.

E gata, Clotilde Armand e primarul sectorului 1. După două zile de tergiversări, greșeli și ilegalități, nu mai au ce face. Clotilde are peste o mie de voturi peste PSD-istul Tudorache. Noroc că Biroul Electoral Municipal a avut înțelepciunea de a emite un document prin care să clarifice procedura aplicabilă problemelor semnalate astfel încât să o priceapă și Biroul Electoral Sector 1. Altfel stăteam aici până la iarnă. Se introduc ultimele două secții în sistem, apoi se pregătesc procesele verbale finale pentru a fi trimise la Biroul Electoral Municipal conform procedurii”, a scris, pe Facebook, Vlad Gheorghe.

Citește AICI mai multe detalii despre scandalul din Sectorul 1.

Sursă foto: INQUAM_Photos_Octav_Ganea

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *