Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


SURSE Poliția avea cheia apartamentului din Onești, dar nu a folosit-o | Adjunctul IPJ Bacău căuta procedura în cazul luării de ostatici

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 11 martie 2021 Etichete: ,

Ies la iveală noi informații legate de tragedia din Onești, unde doi muncitori au fost uciși după ce au fost luați ostatici de un bărbat. Potrivit unor surse Main News, polițiștii aveau cheia apartamentului în care erau ținute victimele.

Oamenii legii nu au folosit-o, însă, pentru a intra în apartament. Motivul ar fi legat de lipsa unei dipoziții clare în acest sens. În plus, procurorul implicat în caz nu și-ar fi dat acordul.

Căuta ce e de făcut

În tot acest timp, mai spun informațiile Main News, adjunctul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Bacău s-ar fi interesat, din birou, cu privire la procedura de urmat în astfel de situații, când există persoane lipsite de libertate în mod ilegal. În plus, ar fi raportat târziu cele întâmplate, după care ar fi încercat să șteargă aceste date.

CITEȘTE ȘI: Grave deficiențe descoperite de IGPR, în intervenția de la Onești: Polițiștii aveau toate indiciile pentru a interveni în forță. Nu au documentat suficient de bine autorul

Foto: Facebook/Poliția Română

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW