Wednesday, June 29, 2022
Jurnalism corect


SURSE Percheziții informatice la Spitalul „Victor Babes” | Procurorii verifică ventilatoarele din unitatea ATI care s-a defectat

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 16 aprilie 2021 Etichete: ,

Oamenii legii desfășoară, vineri, o serie de percheziții informatice la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală, la unitatea de terapie intensivă care s-a defectat. Anchetatorii vor să vadă, potrivit surselor Main News, istoricul acestora, pentru a stabili cum s-a produs defecțiunea care a curmat trei vieți.

În funcție de concluziile anchetatorilor, Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) va stabili dacă va repune în funcțiune unitatea ATI.

Acest TIR este, în prezent, sigilat, iar DSU nu poate lua o decizie până la finalizarea anchetei de către polițiști și procurori.

CITEȘTE ȘI: Ministerul „de pe lângă” Guvern | Unde a greșit Vlad Voiculescu și ce nu trebuie repetat de viitorul șef de la Sănătate

Peste 20 de persoane au fost audiate, până acum, în calitate de martori, în dosarul deschis de procurori și polițiștii de la Servicul Omoruri al Poliției Capitalei.

Trei persoane au murit la începutul săptămânii după ce unitatea ATI în care erau internate în stare gravă s-a defectat. Alte cinci persoane aflate acolo au fost transferate în alte unități.

CITEȘTE ȘI: Marile semne de întrebare legate de tragedia de la „Victor Babeș” | Informații în contradictoriu și jumătăți de răspuns

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW