Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


SURSE Noi detalii din ancheta crimei care a îngrozit Bolintin Vale

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 16 ianuarie 2022

Anchetatorii au stabilit că celelalte persoane implicate în altercația de săptămâna trecută din Bolintin Vale, soldată cu moartea unui șofer de microbuz, nu l-au ajutat pe criminal și vor fi cercetate ca martori.

Cele trei persoane, 2 băieți și o fată, nu au fost puse sub urmărire penală de către procurori, deși ar fi luat și ei parte la scandalul soldat cu moartea șoferului de autobuz.

Reamintim că duminică, 9 ianuarie, un bărbat a fost ucis cu o piatră, în localitatea Bolintin Vale din județul Giurgiu, după ce a intrat în conflict cu un tânăr pe care nu l-a lăsat să urce în microbuz.

Un protest a avut loc miercuri seara, 12 ianuarie, în Bolintin-Vale, după crima care a îngrozit orașul. Câteva zeci de persoane au protestat miercuri seara la sediul Primăriei şi cel al Poliţiei.  Oamenii au cerut ca autorităţile să facă dreptate în cazul morții șoferului de microbuz.

Nemulțumirile locuitorilor au dus și la demiterea șefului IPJ Giurgiu. Astfel, comisarul șef de poliţie Constantin Cătălin Georgescu a fost înlocuit din funcţie cu comisarul-șef Dana Ionuț, șeful Poliţiei Sector 1 din Capitală.

Sursă foto: Imagini amator

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW