Monday, April 15, 2024
Jurnalism corect


FOTO Percheziții ale polițiștilor în Bolintin Vale, în cazul crimei care a îngrozit localitatea

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 14 ianuarie 2022

Polițiștii și jandarmii din Giurgiu fac vineri, 14 ianuarie, percheziții în cazul crimei care a scandalizat localitatea Bolintin Vale.

Tribunalul Giurgiu a încuviințat efectuarea a 4 percheziții domiciliare în cauza privind omorul săvârșit pe raza localității Bolintin Vale. La această oră, structurile Poliției Române și Jandarmeriei Române pun în aplicare cele 4 mandate de percheziție”, se arată într-un comunicat transmis de Tribunalul Giurgiu.

(Sursă foto: Imagini amator)

Context

Duminică, 9 ianuarie, un bărbat a fost ucis cu o piatră, în localitatea Bolintin Vale din județul Giurgiu. Un tânăr și șoferul unui microbuz au intrat într-un conflict, iar tânărul l-a lovit pe șofer cu o piatră în cap.

Fratele victimei a sunat ulterior la 112, iar în jurul orei 20:30 șoferul microbuzului a fost transportat la un spital din Capitală, unde a decedat.

Un protest a avut loc miercuri seara, 12 ianuarie, în Bolintin-Vale, după crima care a îngrozit orașul. Câteva zeci de persoane au protestat miercuri seara la sediul Primăriei şi cel al Poliţiei.  Oamenii au cerut ca autorităţile să facă dreptate în cazul morții șoferului de microbuz.

Protestele au dus și la demiterea șefului IPJ Giurgiu. Astfel, comisarul șef de poliţie Constantin Cătălin Georgescu a fost înlocuit din funcţie cu comisarul-șef Dana Ionuț, șeful Poliţiei Sector 1 din Capitală.

Sursă foto: Poliţia Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW