Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


SURSE Ludovic Orban discută cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 7 decembrie 2020

După anunțarea rezultatelor parțiale ale alegerilor parlamentare, liderul PNL, Ludovic Orban s-a dus luni la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu președintele Klaus Iohannis, conform surselor Mainnews.ro.

Foarte probabil discuția dintre cei doi oficiali se va axa pe rezultatul scrutinului și posibile variante de coaliție pentru formarea unei majorități parlamentare și desemnarea unui candidat la funcția de premier.

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru, formațiunea având și cele mai mari șanse în închege o alianță de guvernare alături de USR PLUS, UDMR și PMP.

Pe de altă parte, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică seară, după anunțarea rezultatelor exit-poll-ului CURS Avangarde, că social-democrații iau în considerare trei variante de propuneri pentru funcția de premier: Alexandru Rafila, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.

CITEȘTE ȘI: SURSE Primele scenarii după rezultatele parțiale, negocieri de culise | Ce alianță ar putea strânge o majoritate și care sunt variantele de premier

CITEȘTE ȘI: Rezultate parțiale transmise de BEC. Camera Deputaților: PSD – 29,5%, PNL – 24,6%, USR PLUS – 14,7% / Senat: 30,1%, PNL – 25,7%, USR PLUS – 15,1%

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW