Friday, September 22, 2023
Jurnalism corect


SURSE Informații din ancheta actorului acuzat de viol: Alexandru Zudor nu a recunoscut faptele

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 februarie 2021

Alexandru Zudor, actorul care a fost arestat preventiv pentru că ar fi comis mai multe fapte de viol și tentativă de viol, nu a recunoscut acuzațiile aduse de anchetatori, potrivit unor surse MainNews.ro. 

Anchetatorii iau în calcul existența mai multor victime, dar actorul Alexandru Zudor nu a dorit să ofere informații polițiștilor. Acesta a fost arestat preventiv în cursul zilei de marți.

În noiembrie, Zudor ar fi violat o femeie, după ce a ameninţat-o cu un cuţit. Ulterior, în decembrie, alte două femei au reclamat tentative de viol.

Una dintre victimele acestuia ar fi scăpat după ce a intervenit o vecină, au precizat surse MainNews.ro.

Redăm, în totalitate, comunicatul transmis de Poliția Capitalei

„În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere.

Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situațiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate”, transmite Poliţia Capitalei.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW