Wednesday, November 29, 2023
Jurnalism corect


VIDEO Actorul Alexandru Zudor, arestat preventiv pentru mai multe fapte de agresiune sexuală. Cum ar fi acţionat bărbatul

By Redactia , in Justitie Stirile zilei , at 2 februarie 2021 Etichete: , ,

Actorul Alexandru Zudor a fost arestat preventiv pentru mai multe fapte de viol şi tentativă de viol, au declarat surse judiciare, pentru mainnews.ro. În noiembrie, acesta ar fi violat o femeie, după ce a ameninţat-o cu un cuţit. Ulterior, în decembrie, alte trei femei au reclamat tentative de viol. În urma anchetelor demarate, poliţiştii au stabilit că este vorba despre aceeaşi persoană.

 

O femeie ar fi fost violată pe stradă

„În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Trei cazuri de tentativă de viol

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere.

Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situațiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate”, transmite Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul acestuia, fiind ridicate mai multe probe. Alexandru Zudor a jucat în mai multe clipuri publicitare.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/video-actorul-alexandru-zudor-arestat-preventiv-pentru-mai-multe-fapte-de-agresiune-sexuala-cum-ar-fi-actionat-barbatul/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW