Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


SURSE Fierul din curtea lui Gheorghe Dincă, vândut la licitație

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 22 septembrie 2020 Etichete: , ,

Fierul din curtea lui Gheorghe Dincă a fost vândut la licitație pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. A fost înregistrată o singură ofertă, în valoare de 15.000 de lei.

Statul a scos la licitație fierul din curtea lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, potrivit unor surse.

O cantitate de 29 de tone de material feros ce a fost depozitată în Slatina a fost scoasă la licitație pe site-ul ANABI.

Cantitatea de 29.130 kg. de material feros (fier vechi) depozitat în localitatea Slatina, jud. Olt.

Bunul mobil format din deşeuri de fier vechi este compus în proporţie de peste 99% din material feros amestec (bucăţi din fier brut, tablă, butoaie, ţevi, plase din sârma etc.) şi o cantitate nesemnificativă de alte deşeuri neferoase (plastic, hârtie, alte aliaje etc.)”, potrivit anunțului.

Licitația s-a încheiat în urmă cu două luni, fiind înregistrat un singur ofertant. Suma pe care ANABI o cere pentru cele 29 de tone de material feros este de 15,584 lei, ceea ce înseamnă 1,86 lei/kg.

Mașina lui Dincă, retrasă de la licitație

Judecătorii Tribunalului Olt au admis, în luna iunie, contestația Monicăi Melencu, mama Luizei Melencu, adolescenta din Caracal dispărută în urmă cu un an, referitoare la vânzarea mașinii cu care se presupune că fata a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Statul a scos la licitație două mașini care i-au aparținut lui Gheorghe Dincă, una dintre ele fiind chiar cea cu care bărbatul le-ar fi răpit anul trecut pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Monica Melencu a contestat la Tribunalul Olt vânzarea mașinii cu care se presupune că fiica sa, Luiza Melencu, a fost răpită de Gheorghe Dincă. Bărbatul de 67 de ani din Caracal vrea să-și dovedească nevinovăția și ar fi fost chiar de acord cu contestația depusă de Melencu, susține avocatul familiei.

„Și Dincă a fost de acord cu contestația noastră. A spus că și-a bătut joc de el (n.r. procurorul). A zis că i-au spus atunci când îi vor păstra mașina că el a fost de acord. Deși a fost de acord, Dincă nu avea habar la vremea respectivă ce acord semnează. Să vedem ce soluție ce soluție se va da. Sunt mijloace de probă. El vrea să-și dovedească nevinovăția. Deci Dincă a spus că este de acord să se desființeze orice act de vânzare a bunului. Bunul să fie folosit ca mijloc de probă„, a declarat avocatul familiei Melencu, Obârșanu Carmen, în exclusivitate pentru mainnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Judecătorii nu sunt de acord cu vânzarea mașinii lui Gheorghe Dincă cu care se presupune că cele două fete din Caracal ar fi fost răpite / Decizia instanței

Sursă foto: ANABI

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW