Friday, October 7, 2022
Jurnalism corect


Judecătorii nu sunt de acord cu vânzarea mașinii lui Gheorghe Dincă cu care se presupune că cele două fete din Caracal ar fi fost răpite / Decizia instanței

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 24 iunie 2020 Etichete: , ,

Judecătorii Tribunalului Olt au admis contestația Monicăi Melencu, mama Luizei Melencu, adolescenta din Caracal dispărută în urmă cu un an, referitoare la vânzarea mașinii cu care se presupune că fata a fost răpită de Gheorghe Dincă. Decizia magistraților este definitivă.

Instanța i-a admis contestația Monicăi Melencu și a dispus ca autoturismul Renault să nu fie valorificat.

Context:

Statul a scos la licitație două mașini care i-au aparținut lui Gheorghe Dincă, una dintre ele fiind chiar cea cu care bărbatul le-ar fi răpit anul trecut pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Autoturismul cu care cele două fete ar fi fost răpite este un Renault Megane din 2006, de culoare gri, având un rulaj de 252.481 de kilometri.

Anunțul mașinii a fost publicat pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) pe data de 12 iunie. Licitaţia se desfăşoară în perioada 22 – 24 iulie.

În anunț se precizează că autoturismul este nefuncțional, interiorul mașinii fiind demontat și deteriorat.

A doua mașină care i-a aparținut lui Dincă și care a fost scoasă la licitație este un Fiat Ducato din 1996, cu rulaj de peste 250.000 de kilometri. Licitaţia ar urma să se desfăşoare în perioada 7-9 iulie. De asemenea, anunțul de licitație a fost postat tot pe 12 iunie.

Monica Melencu a contestat la Tribunalul Olt vânzarea mașinii cu care se presupune că fiica sa, Luiza Melencu, a fost răpită de Gheorghe Dincă. Bărbatul de 67 de ani din Caracal vrea să-și dovedească nevinovăția și ar fi fost chiar de acord cu contestația depusă de Melencu, susține avocatul familiei.

„Și Dincă a fost de acord cu contestația noastră. A spus că și-a bătut joc de el (n.r. procurorul). A zis că i-au spus atunci când îi vor păstra mașina că el a fost de acord. Deși a fost de acord, Dincă nu avea habar la vremea respectivă ce acord semnează. Să vedem ce soluție ce soluție se va da. Sunt mijloace de probă. El vrea să-și dovedească nevinovăția. Deci Dincă a spus că este de acord să se desființeze orice act de vânzare a bunului. Bunul să fie folosit ca mijloc de probă„, a declarat avocatul familiei Melencu, Obârșanu Carmen, în exclusivitate pentru mainnews.ro.

Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW