Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


SURSE Concluziile întâlnirii dintre ministrul Transporturilor și reprezentanții asociațiilor civice din Moldova

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 8 decembrie 2021

Ședințele de progres de la CNAIR vor fi reluate, iar termenul pentru dezbaterea publică a Planului Investițional pentru Transporturi ar putea fi prelungit, sunt concluziile întâlnirii de miercuri, 8 decembrie, dintre ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și reprezentanții asociațiilor civice din Moldova, potrivit unor surse Main News.

Miercuri a avut loc o întâlnire între Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu și reprezentanții asociațiilor civice ,,Împreună pentru A 8″, ,,Moldova vrea Autostradă” şi ,,Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei”.

Ministrul Transporturilor le-ar fi promis că va relua ședințele de progres de la CNAIR, lucru ce va permite asociațiilor să fie prezente la întâlnirile dintre constructori și proiectanți.

Mai mult, autoritățile plănuiesc să organizeze un consiliu interministerial ce ar urma să rezolve problema proiectelor blocate din regiunea Moldovei.

O altă măsură stabilită în cadrul întâlnirii ar fi un posibil acord pentru extinderea termenului de dezbatere publică a Planului Investițional pentru Transporturi 2020-2030, până la 31.12.2021.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW