Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


SURSE Clanul Zoicărenilor, în atenția procurorilor DIICOT. Percheziții într-un dosar de trafic de heroină

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 8 iunie 2022

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au făcut miercuri, 8 iunie, 11 percheziții într-un dosar de trafic de heroină. Anchetatorii au descins la clanul Zoicărenilor, al cărei activitate s-ar desfășura în zona Sectorului 2 din București, potrivit unor surse Main News.

15 persoane urmează să fie audiate la sediul DIICOT din Capitală, iar anchetatorii iau în calcul inclusiv că membrii clanului ar fi furnizat droguri la festivalul Saga, ce a avut loc în weekend pe Arena Națională, au precizat surse judiciare.

CITEȘTE ȘI: FOTO Dosare penale și amenzi pentru consum de droguri și alte infrancțiuni la festivalul SAGA

Clanul Zoicărenilor este renumit în ceea ce privește traficul de heroină și acționează, în principal, în zona Duzilor, Cireșului, Mătăsari, Teleajenului, Basarabiei și Iancului, din Sectorul 2.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog și al luptătorilor din cadrul B.S.I.J. ”Vlad Țepeș”.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale”, potrivit unui comunicat transmis de DIICOT.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW