Saturday, December 5, 2020
Jurnalism corect


SURSE Biroul Electoral al Municipiului București a decis să retrimită la BEC solicitările de renumărare a voturilor la Sectorul 1 și Sectorul 5

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Biroul Electoral al Municipiului București a hotărât să lase Biroul Electoral Central să soluționeze contestațiile privind solicitările de renumărare a voturilor de la Sectorul 1 și Sectorul 5, potrivit unor surse mainnews.ro.

Decizia a fost luată în ședința de vineri a Biroului Electoral Municipal și a trecut cu opt voturi „pentru” și șapte voturi „împotrivă”.

Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis renumărarea voturilor, după cum a anunțat candidatul susținut de PNL și USR-PLUS, Cristian Băcanu.

CITEȘTE ȘI: Cristian Băcanu: Biroul Electoral a decis renumărarea voturilor la Sectorul 5

În schimb, la Sectorul 1, Biroul Electoral a decis să respingă solicitarea PSD de a anula alegerile din sector.

CITEȘTE ȘI: Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, lansează noi acuzații: Au fost găsite neconcordanțe pe procesele verbale din 17 secții

Biroul Electoral Central a respins contestația lui Dan Tudorache privind renumărarea voturilor la Sectorul 1, după cum anunța. miercuri, Vlad Voiculescu.

Echipa care a susținut-o pe candidata „dreptei” în cursa pentru Primăria Sectorului 1 a anunțat victoria acesteia împotriva candidatului PSD.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW