Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, lansează noi acuzații: Au fost găsite neconcordanțe pe procesele verbale din 17 secții

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 octombrie 2020 Etichete: , , , ,

Noi acuzații lansate de avocatul lui Dan Tudorache. La intrarea în sediul SIIJ, acesta a declarat că au fost găsite neconcordanțe pe procesele verbale din 17 secții de votare din Sectorul 1.

Mihai Drăgan lansează noi acuzații cu privire la scandalul din Sectorul 1. Avocatul lui Dan Tudorache a declarat, la intrarea în sediul SIIJ, că au fost găsite neconcordanțe între procesele verbale și numărul de voturi exprimate din 17 secții de votare.

Dan Tudorache a ajuns la SIIJ, pentru audieri privind plângerea pe care primarul în funcție al Sectorului 1 a făcut-o pe numele președintelui Biroului Electoral de sector.

Acesta susține că președintele BE Sector 1 și-a depășit atribuțiile, după ce a intrat în camera cu buletinele de vot fără o decizie a Biroului Electoral și l-a lăsat pe Dan Barna să intre în incinta Biroului Electoral.

Plângerea pe care am depus-o privind președintele BE Sector 1, privind depășirea atribuțiilor. A intrat în acea cameră cu buletinele de vot fără să aibă decizia Biroului Electoral de Sector și faptul că l-a lăsat pe Barna să intre în Birou fără să aibă vreo calitate”, a declarat Dan Tudorache, pentru mainnews.ro.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • 1) ”neconcordanțe între procesele verbale și numărul de voturi exprimate din 17 secții de votare”. Care e rezultatul comparației ?
    2) Sacii cu Buletinele de vot trebuiau să fie separați la numărare pentru voturiile valabile: a)-pentru fiecare candidat; b)-sacii cu voturile nule, la grămadă, pentru fiecare sală și circumscripție de votare.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW