Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


SURSE Audieri în cazul tinerei ucise și incendiate la Ghimpați. Victima era căsătorită și avea un copil

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 7 noiembrie 2020

Procurorii efectuează sâmbătă audieri în mai multe zone din țară cazul tinerei ucise și incendiate la Ghimpați, județul Giurgiu. Potrivit surselor Mainnews.ro, victima locuia în județul Ilfov, era căsătorită și avea un copil. Anchetatorii lucrează la conturarea unui cerc de suspecți.

Misterul crimei este tot mai aproape să fie deslușit, după ce oamenii legii au reușit vineri să identifice persoana ucisă și incendiată.

„În urma activităților desfășurate de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu și criminaliști din cadrul IPJ Giurgiu și INC, în cauza privind omorul, comis în județul Giurgiu, la data de 30 octombrie a.c., a fost stabilită identitatea victimei infracțiunii. 

Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentul, depistarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Context

Pe 30 octombrie 2020 cadavrul incendiat al unei femei a fost descoperit pe câmp, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. La fața locului a ajuns o echipă operativă, condusă de un procuror de la Parchetul Tribunalului Giurgiu, care a identificat cadavrul unei femei, carbonizat aproape în întregime.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu pentru autopsie.

Sursa foto: Facebook/Poliția Română

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *