Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


SURSE Acord în coaliție. Prețurile la carburanți, compensate parțial pe o perioadă de cel puțin 3 luni

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 iunie 2022

Liderii coaliției de guvernare s-au pus de acord miercuri, 22 iunie, asupra unui mecanism de compensare parțială a prețurilor la motorină și benzină pe o perioadă de cel puțin trei luni, potrivit unor surse Main News. Măsura ar urma să fie adoptată de Guvern până la finalul lunii.

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au discutat, în cadrul ședinței coaliției, despre măsura propusă de liderul social-democraților. Un anunț oficial în acest sens ar urma să vină joi.

Prim-ministrul a avut în această dimineață o întrevedere cu miniștri și secretari de stat de la Ministerul Energiei și Ministerul Finanțelor, alături de conducerea ANAF și a Consiliului Concurenței, precum și alături de Secretarul General al Guvernului.

Participanții au încercat să găsească soluții pentru gestionarea situației prețurilor la carburanți.

Președintele PSD a fost primul care a evocat plafonarea prețului carburanților, în urmă cu 2 zile.

Coaliția de guvernare dintre PSD, PNL și UDMR va lua în discuție plafonarea prețurilor la carburanți, în contextul creșterilor de prețuri înregistrate în ultimele săptămâni”, a declarat Ciolacu luni, 20 iunie.

CITEȘTE ȘI: Plafonarea prețurilor la carburanți, o „măsură extrem de nocivă pentru români” / Analist: Este cea mai proastă variantă

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW