Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


STS are un nou șef. Cine este generalul-maior Ionel-Sorin Bălan

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 mai 2020 Etichete: , ,

Președintele Klaus Iohannis apropus Consiliului Suprem de Apărare a Țării numirea generalului-maior Ionel-Sorin Bălan în funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), propunere care a fost  aprobată de către CSAT.

STS a rămas fără șef din luna iulie a anului 2019, atunci când directorul de la vremea respectivă, Ionel-Sorinel Vasilca, a demisionat după ce serviciul pe care l-a condus a fost acuzat că nu a localizat zona în care se afla Alexandra Măceșanu, adolescenta ucisă la Caracal.

În urma demisiei lui Vasilca, la cârma instituției a rămas Ionel-Sorin Bălan, care a ocupat funcția de prim-adjunct cu atribuții de șef.

„General-maior Ionel-Sorin Bălan şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, parcurgând toate etapele evoluției profesionale şi militare, ocupând funcţia de adjunct tehnic al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, iar din iulie 2019 a asigurat funcția de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *