Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


STB a transmis Primăriei Capitalei documentația pentru modernizarea a 27 de km de șină de tramvai

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 9 iunie 2022

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat joi, 9 iunie, că STB a finalizat și a transmis Primăriei Municipiului București (PMB) documentația pentru modernizarea a 27 de km de șină de tramvai.

În acest context, edilul precizează că în următoarea ședință a Consiliului General al Municipiului București va supune aprobării consilierilor generali proiectele de hotărâre care vizează reabilitarea infrastructurii de tramvai pe trasee intens circulate, precum liniile 14, 44, 36, 45, 3 si 16.

„Printre bulevardele care vor beneficia de linii de tramvai noi se numără: bulevardul Dimitrie Pompeiu, șoseaua Petricani, bulevardul Lacul Tei, Ferdinand, Dinicu Golescu, Calea Griviței, bulevardul Expoziției, str. Lizeanu, str. Vasile Lascăr etc.

Valoarea indicatorilor tehnico-economici este de peste 700 de milioane de lei fără TVA. După aprobarea Consiliului General, vom pregăti documentația pentru a putea obține finanțare externă”, a menționat Nicușor Dan.

Foto: Nicușor Dan/ Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: mainnews.ro/stb-a-transmis-primariei-capitalei-documentatia-pentru-modernizarea-a-27-de-km-de-sina-de-tramvai/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *