Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Spitalul MAI nu mai este în carantină / Unitatea medicală nu poate primi încă pacienți

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 1 aprilie 2020 Etichete: ,

Măsura carantinei instituită la nivelul Spitalului MAI Dimitrie Gerota a fost ridicată. La nivelul unității medicale au fost efectuate activități de dezinfecție și igienizare.

„Personalul medical și tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activități necesare precum nebulizarea tuturor spațiilor. Activitățile se desfășoară în condiții de protecție pentru tot personalul”, transmite GCS.

Chiar dacă spitalul a iești din carantină, unitatea medicală nu poate primi încă pacienți și nici nu pot fi efectuate consultații de specialitate.

Activitatea normală a spitalului va fi reluată după finalizarea tuturor activităților de dezinfecție.

Spitalul de Urgență Profesor Doctor Dimitrie Gerota este una din unitățile medicale din țară care a fost lovită de coronavirus. Unitatea medicală a intrat în carantină pe data de 11 martie.

Asta s-a întâmplat după ce, pe 5 martie, un ofițer trecut în rezerva MAI s-a internat la Spitalul Ministerului Afacerilor Interne și a ascuns faptul că a călătorit într-o țară afectată de Covid-19.

După cinci zile de stat în spital, bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost testat și diagnosticat cu coronavirus. Iresponsabilitatea de care a dat dovadă a dus la suspendarea activității mai multor instituții publice din București dar și la infectarea a zeci de cetățeni care au intrat în contact cu el.  Mai multe detalii AICI.

sursa foto: Timisoara Stiri

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW