Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Sorin Grindeanu: Cine vrea ca acest Guvern să pice va semna moțiunea PSD / Propunerea lui George Simion

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 septembrie 2021

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat (PSD), a anunțat în cadrul unei conferințe susținută joi, 2 septembrie, că PSD urmează să prezinte textul moțiunii de cenzură și să îl pună la dispoziția celorlalte partide din Parlament pentru a-l semna.

Cine vrea ca acest Guvern să pice va semna moțiunea PSD. Restul sunt povești, contezi doar dacă semnezi(…)Lipsa semnăturii înseamnă doar negociere, șantaj pentru mai multe avantaje, nici Cîțu, nici Barna, nici Cioloș nu sunt cu adevărat interesați de problemele românilor, de creșterea prețurilor la gaze și energie, scumpirea alimentelor. Pe noi asta ne interesează”, a declarat Sorin Grindeanu, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Mesajul lui Sorin Grindeanu a fost îndreptat înspre USR PLUS, formațiune care a anunțat în urmă cu puțin timp că are 80 de semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. 

George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), cere PSD și USR PLUS să semneze moțiunea de cenzură, fără a ține cont de partidul care o inițiază. Șeful AUR a venit și cu o propunere „de echilibru”.

Important e să cadă Florin Cîțu săptămâna viitoare(…)AUR are 42 de voturi, cei de la USR ar avea 80, cei de la PSD ar avea 160, sunt suficiente semnături, trebuie doar să se inițieze moțiunea de cenzură și Guvernul să cadă(…)Haideți să ne punem semnătura cu toții pe un text simplu: Florin Cîțu trebuie să plece”, a declarat și George Simion, liderul AUR.

Sursă foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW