Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Sondaj: Nicușor Dan, cel mai potrivit candidat al opoziției la Primăria Capitalei

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 12 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Candidatul independent la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a prezentat, duminică, rezultatele unui sondaj privind candidatul opoziției cu cele mai mari șanse la Primăria Capitalei. Potrivit datelor, Dan ar fi candidatul care ar putea obține un mandat de primar.

Fac apel la liderii partidelor de opoziție pentru a începe discuțiile pentru stabilirea candidatului unic și programului comun al opoziției pentru alegerile locale din București în 2020. Este nevoie de negocieri care să pornească de la datele furnizate de sondajele de opinie, singura metodă științifică de verificare a opțiunii cetățenilor. Este nevoie de cât mai puține gesturi care să divizeze electoratul și militanții partidelor de opoziție, în perspectiva efortului comun care urmează a fi făcut în vara lui 2020”, a declarat Nicușor Dan.

Candidatul USR susține că este cel mai potrivit candidat comun, fiind cel care obține procentul de 39%.

Votanții partidelor de opoziție mă consideră cel mai potrivit să fiu candidatul comun al opoziției – 39%, la mare distanță de ceilalți candidați. Este de remarcat că sunt candidatul care obține procente consistente dintre votanții tuturor partidelor de opoziție”, susține Nicușor Dan.

Potrivit acestuia, în ipoteza în care Aliața USR PLUS ar candida cu Vlad Voiculescu, procentajul va fi de 52% pentru Nicușor Dan.

Pentru ipoteza în care Alianța USR PLUS candidează separat, votanții partidelor de opoziție mă consideră candidatul cel mai potrivit al acesteia – 52% față de Vlad Voiculescu 29%”, a mai spus Dan.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *