Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


Serghei Lavrov confirmă planurile Moscovei de a schimba regimul în Ucraina

By Diochetanu Andreea , in Război în Ucraina Stirile zilei , at 25 iulie 2022

Ministrul rus de Externe a declarat luni, 25 iulie, că obiectivul principal al Moscovei este de a răsturna guvernul președintelui ucrainean, Volodymyr Zelenskiy, în timp ce loviturile aeriene rusești continuă să lovească orașele din Ucraina.

Vorbind la un summit al Ligii Arabe de la Cairo, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat că Moscova este hotărâtă să îi ajute pe ucraineni „să se elibereze de povara acestui regim absolut inacceptabil”.

Lavrov a acuzat Kievul și „aliații săi occidentali” că fac propagandă menită să se asigure că Ucraina „devine dușmanul etern al Rusie”, a relatat Associated Press.

„Popoarele rus și ucrainean vor continua să trăiască împreună, vom ajuta cu siguranță poporul ucrainean să scape de acest regim, care este absolut antipopular și antiistoric”, a declarat el.

Comentariile lui Lavrov au contrastat puternic cu linia Kremlinului la începutul războiului, când oficialii ruși au subliniat în mod repetat că nu urmăreau să răstoarne guvernul lui Zelenskiy.

Foto: Nexta_tv / Twitter

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 89632 more Information on that Topic: mainnews.ro/serghei-lavrov-confirma-planurile-moscovei-de-a-schimba-regimul-in-ucraina/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW