Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Senatoarea Diana Şoşoacă, prezentă din nou la o recepţie organizată de Ambasada Rusiei

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 11 februarie 2023

Diana Şoşoacă s-a numărat printre participanţii la recepţia organizată de Ambasada Rusiei la București cu ocazia Zilei Diplomatului Rus, imagini de la eveniment fiind postate vineri, 10 februarie, pe pagina de Facebook a reprezentanţei diplomatice.

Ambasada a anunțat că în cadrul evenimentului au fost prezenți reprezentanți ai corpului diplomatic, ai Parlamentului României, ai mai multor agenții guvernamentale, medii de afaceri, mass-media, ONG-uri, oameni de știință și de cultură, precum și compatrioți.

Conform diplomației ruse, în holul clădirii au fost desfășurate expoziții de fotografie dedicate „Operațiunii Militare Speciale a Rusiei în Ucraina” și a „misiunii umanitare” a Rusiei în regiunile Donbas, Zaporojie și Herson.

Nu este prima data când senatoarea Diana Șoșoacă participă la o recepție găzduită de Ambasada Rusiei la București, după debutul războiului din Ucraina. Aceasta a participat, în luna noiembrie a anului trecut, la un eveniment dedicat Zilei Unității Naționale a Federației Ruse.

Șoșoacă a fost în centrul unui alt scandal de natură diplomatică când, alături de Dumitru Coarnă, Mihai Lasca și Francisc Tobă, a participat la o întâlnire cu ambasadorul Federației Ruse la București, Valeri Kuzmin.

În cadrul întâlnirii, care a avut loc la solicitarea parlamentarilor români, aceștia ar fi prezentat o așa-zisă „poziție de neutralitate” a României. Detalii aici.

Amintim și că Diana Șoșoacă s-a opus adoptării declarației de condamnare a agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei pe 28 februarie.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW