Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Șeful Poliției de Frontieră a demisionat din funcție, după aglomerația creată la Vama Nădlac

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 21 mai 2020 Etichete: ,

Șeful Poliției de Frontieră, chestorul Ioan Buda, a demisionat joi din funcția pe care o ocupa. Demisia sa vine în contextul în care la Vama Nădlac s-a creat aglomerație de persoane pe sensul de intrare în țară.

„În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan BUDA și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale.

La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan BUDA transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant.

De asemenea, chestorul general de poliție Ioan BUDA mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului afacerilor interne,” se arată în comunicatul Poliței.

Rareș Bogdan a cerut plecare lui Ioan Buda

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a criticat activitatea lui Ioan Buda, pe care l-a făcut vinovat de aglomerația de la punctele de trecere a frontierei.

„Cu tot respectul pentru domnul Buda, dacă eram eu cu rol executiv, domnul Buda era șef de post într-o comună de prin Botoșani. Aceasta este o măsură pe care aș fi luat-o în cazul românilor de la frontiere,” a spus Rareș Bogdan, B1 TV.

CITEȘTE ȘI: Aglomerație la intrarea în țară din Ungaria, prin toate cele trei puncte de trecere a frontierei deschise/ Șoferii așteaptă și câte 480 de minute pentru a intra în România

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW