Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Aglomerație la intrarea în țară din Ungaria, prin toate cele trei puncte de trecere a frontierei deschise/ Șoferii așteaptă și câte 480 de minute pentru a intra în România

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 17 mai 2020 Etichete: , ,

Cozi uriașe în vămile din vestul țării, în a treia zi de relaxare a măsurilor de restricție impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Șoferii așteaptă ore în șir pentru a ieși sau a intra în România. În sprijinul lor, autoritățile au deschis și alte puncte de trecere a frontierei din vest.

Potrivit aplicației Poliției de Frontieră, „Trafic online”, pentru intrarea în țară, la Nădlac se așteaptă 480 de minute, la Nădlac II se așteaptă 150 de minute, iar la Vala Borș timpul de așteptare este de 180 de minute.

Pentru ieşirea din ţară a autoturismelor se aşteaptă 180 de minute la Nădlac, 30 de minute la Nădlac II şi 40 de minute la Borş.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, la Nădlac sunt deschise 7 artere pentru intrare şi 6 artere pentru ieşire.

”Timpi de aşteptare din cauza anchetei epidemiologice efectuate la intrarea în ţară. Pe sensul de ieşire din România: valori mari de trafic şi verificări amănunţite ale autorităţilor de frontieră ungare”, a precizat Poliţia de Frontieră.

Și sâmbătă au fost probleme în vămile de la granița cu Ungaria, unii dintre șoferi declanșând un protest spontan din cauza timpilor mari de așteptare.

Pe durata stării de alertă, persoanele care vin în ţară dintr-o călătorie internaţională nu mai sunt obligate să stea două săptămâni în carantină instituţionalizată şi se pot izola la domiciliu, împreună cu familia.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW