Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Șeful Gărzii de Mediu Tulcea, prins în flagrant când lua mită/Dorin Meran, reținut de DNA

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 5 septembrie 2023 Etichete: , , ,

Șeful Gărzii de Mediu Tulcea, Dorin Meran, a fost reținut de procurorii DNA într-un dosar de luare de mită. Potrivit procurorilor,  în perioada 30 august – 04 septembrie 2023, Meran Dorin, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 25.000 lei și alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica acestuia o amendă mai mică ori chiar sancțiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăți comerciale administrată de martor(n.r. denunțător)

În cursul zilei de luni, 4 septembrie, a fost prins în flagrant.

„La data de 04 septembrie 2023, suma de bani, pretinsă anterior, ar fi fost remisă inculpatului în autoturismul acestuia, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante. Inculpatului Meran Dorin i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală”, au precizat reprezentanții DNA.

Marți, 5 septembrie, Dorin Meran va fi  prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii