Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Șeful Cancelariei premierului: Programul de guvernare PNL a fost actualizat

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 10 februarie 2020 Etichete: , ,

Șeful Cancelariei prim-ministrului, liberalul Ionel Dancă, a anunțat, luni, că programul de guvernare al PNL a fost actualizat. Astăzi, în Parlament, vor fi depuse noul program de guvernare al Executivului și lista cabinetului cu miniștrii liberali. 

”Programul de guvernare PNL a fost actualizat. Au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate şi deja realizate în trei luni de guvernare şi adăugate noi măsuri pe termen scurt. Lista miniştrilor, la fel, este gata. Urmează să fie aprobate în această dimineaţă în Biroul Executiv de conducere al PNL şi depuse astăzi la Parlament. Este prima zi din restul zilelor necesare pentru declanşarea alegerilor anticipate”, a scris luni, pe Facebook, Ionel Dancă.

Premierul desemnat Ludovic Orban va depune, luni, la Parlament, cererea de învestire a noului Guvern PNL, care va conține noul program de guvernare al Executivului și lista cabinetului cu miniștrii liberali.

Președintele PNL a anunțat deja că vor fi făcute modificări în programul de guvernare și că nu va schimba componența cabinetului de miniștrii.

Parlamentarii liberali nu vor vota învestirea noului Guvern.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *