Wednesday, January 26, 2022
Jurnalism corect


Șefii Poliției Române, precizări despre incidentul din București în care un bărbat a fost împușcat de ofițeri

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Fara categorie , at 22 aprilie 2020 Etichete: , ,

Secretarul de stat pentru de ordine și siguranță publică al MAI, chestor șef de poliție Bogdan Despescu, inspectorul general al Poliției Române, chestor principal de poliție Liviu Vasilescu și directorul general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, comisar-șef de poliție Bogdan Berechet susțin o declarație de presă, la sediul IGPR. 

Principalele declarații

Bogdan Despescu:” Vreau să reamintesc, principala misiune a Poliției Române este siguranța cetățeanului. Vom fi mereu acolo unde este nevoie de noi, pentru ca nimeni să nu fie în pericol și vom arăta, întotdeauna, toleranța zero față de faptele antisociale! După cum bine știți, tactica și modul de intervenție se dispun în funcție de datele de la fața locului, numărul de participanți, comportamentul acestora și, foarte important, de numărul de forțe de ordine aflate la fața locului.

Fiecare situație este analizată punctual și se stabilește cea mai bună modalitate de intervenție, precum și momentul acesteia. Îi asigur pe toți polițiștii că suntem alături e ei, că au sprijinul nostru în ceea ce fac pentru apărarea valorilor și drepturilor fundamentale ale omului”

Bogdan Berechet:Vorbim de un dosar. Colegii mei se află la cercetări la fața locului.  (….)Doi polițiști au fost răniți”

Liviu Vasilescu:Vreau să reamintesc că principala noastră misiune este siguranța cetățeanului. Tactica și modul de intervenție se dispun în funcție de datele de la fața locului”.

 

 

 

 

sursa foto: Facebook/Poliția Română

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW