Monday, May 27, 2024
Jurnalism corect


Sediul PNL Sector 2, vandalizat. Afișe cu protestul AUR au fost lipite pe geamuri

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 28 septembrie 2022 Etichete: , , , , ,

Sediul Partidului Național Liberal (PNL) Sector 2 a fost vandalizat în dimineața zilei de miercuri, 28 septembrie, acuză liberalii, mai multe afișe care anunță mitingul organizat de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pe 2 octombrie fiind lipite pe geamurile sediului, potrivit imaginilor video care circulă în spațiul public.

„Este absolut regretabil că asemenea acțiuni au loc într-o societate democratică, unde dreptul la opinie este neîngrădit, iar dialogul politic poate și trebuie să aibă loc în termeni civilizați.

Vandalizarea sediului este un act infracțional, dar, mai presus de toate, constituie un gest de lașitate politică! Cei care au comandat acest act sunt oameni care nu au înțeles nimic din jocul politic!”, se arată într-o postare pe Facebook a PNL Sector 2.

Liberalii au anunțat că au depus plângere la poliție.

Partidul AUR organizează un protest în Piața Universității, duminică, 2 octombrie, la ora 14.00, acuzând guvernații de incompetență în contextul crizei energetice cu care se confruntă Europa, afectând implicit și țara noastră.

„Românii nu pot fi condamnați la frig, întuneric și foame, prin incompetența și indiferența celor care ne conduc. Găsiți și implementați soluții sau plecați!”, este descrierea evenimentului anunțat pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Gabriel Zetea şi George Simion, la un pas de bătaie în Parlament VIDEO

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW