Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ședință la USR, pe fondul tensiunilor interne. Dacian Cioloș susține că nu a amenințat cu demisia și vrea publicarea discuțiilor interne

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 februarie 2022

UPDATE Membrii USR ar fi fost de acord să publice înregistrări ale discuțiilor din ședințele Biroului Național pe mai multe subiecte, potrivit unor surse interne.

Știrea inițială

USR s-a întrunit duminică, 5 februarie, în Biroul Național, pentru a stabili dacă vor publica ședința în care Cioloș ar fi amenințat cu demisia, au declarat surse din interiorul partidului pentru Main News.

Începem curând o ședință a Biroului Național care are ca scop descoperirea cuvântului „demisie” în ultima noastră ședință”, ar fi scris Dacian Cioloș, pe un grup intern al USR.

Liderul USR susține că nu a amenințat cu demisia, ci doar a spus că se retrage de la șefia partidului în cazul în care programul propus de el nu va fi aprobat de membrii formațiunii la ședința Biroului Național de luni.

Numai că surse politice au precizat, pentru Main News, că Dacian Cioloș ar fi recunoscut, duminică, înainte de ședința Biroului Național, că a amenințat că demisionează din partid.

Totodată, președintele USR își dorește ca toate ședințele partidului să fie publicate.

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE TENSIUNILE DIN USR AICI.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *