Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Secţia de Nefrologie de la SJU Vrancea a fost închisă / Șapte cadre medicale, diagnosticate cu Covid-19

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 9 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Şapte cadre medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani au fost diagnosticate cu COVID-19. Secţia de Nefrologie de la SJU Vrancea a fost închisă.

DSP Vrancea a demarat o anchetă epidemiologică la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea după ce mai multe cadre medicale au fost depistate cu coronavirus.

Avem 31 de cadre medicale la Spitalul Militar, un cadru la Spitalul Adjud şi şapte cadre medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă ‘Sf. Pantelimon’ Focşani. S-a luat, de asemenea, măsura închiderii secţiei de Nefrologie, existând şi în acest caz o anchetă epidemiologică în curs. Deocamdată, avem şase contacţi. DSP Vrancea a declanşat două anchete epidemiologice la SAJ Vrancea şi ISU Vrancea, după ce angajaţi din cadrul acestor instituţii au fost testaţi pozitiv la COVID-19. Rezultatul anchetelor epidemiologice a relevat faptul că există 10 contacţi direcţi în cadrul ISU şi 12 la SAJ, din care patru sunt simptomatici, internaţi la secţia de infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă ‘Sf. Pantelimon’ Focşani şi care vor fi testaţi”, a declarat directorul Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, Cătălin Graur, citat de Agerpres.

Joi, la nivelul judeţului Vrancea au fost raportate 95 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 și două decese în rândul celor infectați.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: mainnews.ro/sectia-de-nefrologie-de-la-sju-vrancea-a-fost-inchisa-sapte-cadre-medicale-diagnosticate-cu-covid-19/ […]

  • … [Trackback]

    […] There you can find 53105 additional Information on that Topic: mainnews.ro/sectia-de-nefrologie-de-la-sju-vrancea-a-fost-inchisa-sapte-cadre-medicale-diagnosticate-cu-covid-19/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *