Saturday, September 30, 2023
Jurnalism corect


Scurtcircuit la un panou de iluminat din blocul operator al Institutului de Urologie Cluj / ISU: Spitalul nu are autorizație de securitate la incendiu

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 8 decembrie 2020

ISU a fost sesizat, marți, după ce un scurtcircuit electric s-a produs la un panou de iluminat cu led din blocul operator al Institutului de Urologie din Cluj. Personalul spitalului a reușit să stingă panoul led și a mutat pacientul care se afla în blocul operator într-un alt salon. 

Pacientul care se afla în blocul operator nu a fost rănit în urma evenimentului. De asemenea, nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau pentru personalul spitalului.

CITEȘTE ȘI: Incendiu la o secție de Terapie Intensivă din Târgu Mureș, într-un salon cu 6 pacienți

Panoul de iluminat cu led nu mai ardea și nu mai fumega în momentul în care au ajuns pompierii la fața locului.

Potrivit ISU, Institutul de Urologie nu are autorizație de securitate la incendiu. În urma unui control din luna ianuarie, spitalul a fost sancționat cu amendă.

CITEȘTE ȘI: La un pas de un nou dezastru la Spitalul CFR Cluj Napoca, unde a izbucnit un incendiu | Conducerea unității medicale nu a cerut autorizație pentru securitate la incendiu nici măcar după amenda de la ISU, primită anul trecut – FOTO

Sursă foto: ziarroman.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW