Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Scandal la audierea ministrului propus pentru Apărare / Deputat PSD, către Cioloș: Să vă fie rușine pentru bâlciul pe care îl faceți

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 19 octombrie 2021

Deputatul PSD Radu Cristescu l-a atacat pe Dacian Cioloș în timpul audierii ministrului propus de USR pentru Apărare, Nicu Fălcoi, transmițându-i premierului desemnat de Klaus Iohannis că a organizat un „bâlci” politic în plină criză sanitară.

Domnule Cioloș, să vă fie rușine pentru bâlciul pe care îl faceți. Miroase a moarte în România. România nu e o spirală”, i-a transmis deputatul PSD Radu Cristescu, în timpul audierii ministrului propus pentru Apărare, făcând aluzie la declarația liderului USR, care a precizat că a participat la o spirală MISA când era student.

Deputatului Radu Cristescu i s-a atras atenția, ulterior, că nu poartă masca de protecție în mod corespunzător și a deviat subiectul audierii, lansând atacuri politice la adresa premierului desemnat.

Vă bateți joc. Băgați România în haos și-mi dați lecții de mască”, a fost răspunsul deputatului PSD.

Precizăm că Radu Cristescu purta masca de protecție sub nas, în condițiile în care se afla în spațiu închis, în Parlamentul României.

 CITEȘTE MAI MULTE AICI: LIVETEXT A început audierea miniștrilor propuși de Dacian Cioloș

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *