Monday, December 11, 2023
Jurnalism corect


Romprest va executa silit Consiliul Local Sector 1 / Clotilde Armand: Cineva trebuie să răspundă penal pentru aceste nereguli grave

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 21 octombrie 2020

Clotilde Armand anunță că Romprest va executa silit Consiliul Local al Sectorului 1, după ce primarul în funcție, Dan Tudorache, nu ar mai fi plătit facturile către companie încă din luna aprilie a acestui an. 

Primarul ales al Sectorului 1 nu și-a preluat, încă, mandatul, deși a trecut aproape o lună de la alegerile locale.

Între timp, Clotilde Armand a anunțat că Romprest va executa silit Consiliul Local al Sectorului 1, deoarece facturile către companie nu au fost plătite încă din aprilie 2020.

Potrivit lui Armand, Romprest ar urma să execute silit o clădire ce aparține Consiliului Local, spațiu care ar fi folosit de copii cu dezabilități și patru apartamente sociale din Șoseaua Odăii.

În plus, aceasta susține că „cineva” ar trebui să răspundă penal pentru neregulile de la Sectorul 1, făcând aluzie la Dan Tudorache, cel care și-a anunțat candidatura pentru alegerile parlamentare.

CITEȘTE ȘI: PSD București și-a depus listele de candidați pentru parlamentare / Gabriela Firea: Dorim să contribuim la schimbarea în bine

Încă nu sunt primar în funcție pentru că se tot întârzie cu depunerea jurământului. Dar asta nu mă impiedică să vă spun ce moștenim de la fosta administrație pesedistă. Fiți atenți: Consiliul Local al Sectorului 1 a fost înştiinţat ieri (deși au fost făcute notificări din 7 octombrie către Consiliul Local) că urmează să fie executat silit pentru că fostul primar nu a mai plătit din luna aprilie 2020 facturile către Romprest.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că societatea Romprest execută silit o clădire care aparține Consiliului Local din șoseaua Odăi, un spaţiu în care în prezent sunt copii cu dizabilităţi din Odăi și încă patru apartamente sociale din Șoseaua Odăi

Am fost astăzi împreună cu colegul meu Oliver Păiuși să vedem care este situația. Vă invit să priviți materialul. Este revoltător și nu putem accepta ca această situație să rămână așa. Cineva trebuie să răspundă penal pentru aceste nereguli grave (chiar dacă acum se află pe lista PSD pentru Parlament în speranța că va obține imunitate parlamentară)”, a precizat Clotilde Armand, pe Facebook.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW