Tuesday, May 18, 2021
Jurnalism corect


PSD București și-a depus listele de candidați pentru parlamentare / Gabriela Firea: Dorim să contribuim la schimbarea în bine

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 21 octombrie 2020

Partidul Social Democrat și-a depus miercuri la Biroul Electoral listele de candidați pentru București la alegerile parlamentare. La Camera Deputaților lista va fi deschisă de medicul Alexandru Rafila iar la Senat de Gabriela Firea, președinta organizației municipale a partidului.

„Suntem candidaţii pentru municipiul Bucureşti, vom ajunge cu votul românilor din Bucureşti în Parlamentul României şi dorim să contribuim la schimbarea în bine a tot ceea ce se întâmplă în Parlament, şi anume: niciodată, dar niciodată, atât Parlamentul, cât şi Guvernul să nu se mai distanţeze, să nu se mai îndepărteze de ceea ce îşi doresc românii, oriunde ar locui aceştia”, a declarat Gabriela Firea, citată de Agerpres.

Pe listele de candidați se mai regăsesc medicul Adrian Streinu-Cercel, foștii primari de sector Daniel Tudorache și Gabriel Mutu, fostul liberal Dan Cristian Popescu, Rodica Nassar, Diana Tușa și Oana Florea.

„Îi vedeţi alături de mine pe domnii profesori Streinu-Cercel, Rafila, vedeţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, domnul Tudorache, domnul Motoc, domnul Popescu. De asemenea, colegii noştri care au muncit foarte mult şi devotat pentru români în Parlament, doamna Oana Florea, domnul Daniel Zamfir, Diana Tuşa, o cunoaşteţi pe doamna Rodica Nassar, un om care de asemenea a fost foarte aproape de toţi românii şi a venit cu plus valoare ori de câte ori s-a aflat în orice instituţie. (…) Sunt convinsă că vom propune în Parlament legi care să asigure românilor un trai mai bun, de fapt acest lucru ni-l dorim, siguranţa unui trai mai bun pentru toţi românii, indiferent unde locuiesc, indiferent ce vârstă şi ce preocupare au”, a adăugat Firea.

Alegerile parlamentare sunt programate să se desfășoare la data de 6 decembrie 2020.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW