Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Reacţia tânărului bruscat de George Simion: Nu sunt membru USR. Domnul Simion continuă să mintă

By Dragomir Georgiana , in Politic Stirile zilei , at 2 octombrie 2023 Etichete: , , , , ,

Bărbatul  pe care George Simion l-a jignit la festivalul „Micul de Aur” şi căruia a vrut să-i smulgă telefonul din mână transmite că nu este membru USR, aşa cum au încercat cei de la AUR să lanseze ipoteza în spațiul public. Tânărul a declarat, pentru Aktual24.ro, că el nu l-a ofensat pe  George Simion,  în schimb, a fost numit „prost” şi  bruscat de liderul AUR. 

Deși dorește să rămână anonim, bărbatul care l-a întrebat pe George Simion „de ce ține cu rușii” a dorit să facă precizări prin intermediul presei.

„Eu nu l-am jignit pe dumnealui, nu l-am înjurat, nu l-am făcut prost şi nu i-am spus, cum se poate auzi pe înregistrare, ‘dacă mai vrei, mai pun mâna pe tine, f***-….’. NU am mers la masa dumnealor înainte de a-l interpela direct – se şi vede pe înregistrare că, iniţial, reacţionează…ok…aşteptându-se să fiu vreun fan AUR.

Am fost agresat şi nu ‘m-a atins cu calm pe mâna’, ci a vrut să SMULGĂ telefonul, prinzându-mă şi de mâna – am şi eu martori, bineînţeles, prieteni cu care am fost la festival.

Subliniez că NU sunt membru al vreunui partid politic şi, implicit, NU sunt membru USR”, a transmis tânărul care susține că a fost bruscat de George Simion, potrivit sursei citate.

George Simion a negat toate acuzațiile. De ce s-a enervat liderul AUR la un eveniment unde ar fi trebuit să se distreze

Imediat după incidentul care s-a înregistrat în weekend, președintele AUR, George Simion, a făcut precizări pe blogul său. El susține că totul a fost o provocare, venită din partea unor membri USR. Simion s-a enervat cumplit, când a fost întrebat de un participant la Festivalul „Micul de Aur”, de ce este„rusofil”.

„În legătură cu filmarea de la Festivalul Micul de Aur în care sunt făcut cu ou şi cu oţet de către un domn care a prezentat povestea denaturat, încercând să arate că ar fi fost victima unei agresiuni din partea mea, ţin să fac câteva lămuriri, mai ales că am aflat ulterior că persoanele care au generat scandalul de sâmbătă seara sunt membri USR. Aceştia sunt: Marian Petcu (cel care făcea semne obscene în mod insistent), Ioana Popescu şi Alexandra Iordăchescu – toţi userişti convinşi aşa cum reiese de pe paginile lor sociale”, a scris liderul AUR pe blogul georgesimion.ro.

Potrivit Aktual24.ro, „Festivalul Micul de Aur” s-a desfățurat în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, în București. Pe pagina de Facebook a evenimentului, în cursul zilei de luni, 2 octombrie, au apărut precizări potrivit cărora  „festivalul nu are legătură sau finanțare politică.

„În urma unor postări din social media, preluate şi în media, care au relatat un incident cu implicații politice întâmplat în cadrul festivalului culinar „Micul de Aur”, dorim să precizăm că organizatorii acestui eveniment nu au niciun fel de afiliere sau finanțare politică”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citește și:  VIDEO George Simion a bruscat un bărbat / Liderul AUR: A venit un prost să mă întrebe de ce țin cu rușii

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

Comentarii