Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Reacția Jandarmeriei, după ce DNA a început urmărirea penală pe numele șefului instituției, Bogdan Enescu

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 19 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Jandarmeria a pus la dispoziția Direcției Naționale Anticorupție toate documentele solicitate în ancheta deschisă în urma apariției unor informații privind salariul inspectorului general, Bogdan Enescu, a declarat pentru Mainnews.ro purtătorul de cuvânt al instituției, Sorin Despina.

„În urma apariției în spațiul public a unor informații privind salarizarea inspectorului general, Direcția Națională Anticorupție a făcut o cercetare și a deschis un dosar privind verificarea aspectelor semnalate. Jandarmeria a pus la dispoziție documentele solicitate iar în momentul de față nu cunoaștem stadiul în care se află cercetările în acest dosar”, a precizat Sorin Despina pentru Mainnews.ro.

Șeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu, a intrat în vizorul DNA pentru încasarea ilegală a unor sume de bani pentru ore suplimentare efectuate, potrivit unor surse. Foștii șefi ai instituției, Cătălin Sindile și Constantin Florea sunt și ei anchetați în același dosar. Prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 80.000 lei.

CITEȘTE ȘI: Șeful Jandarmeriei Române, Bogdan Enescu, urmărit penal de DNA pentru că ar fi încasat ilegal bani pentru ore suplimentare | Cătălin Sindile, șef în instituție la violențele din 10 August, anchetat și el

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW