Monday, April 19, 2021
Jurnalism corect


Răzvan Cuc le ia apărarea sindicaliștilor de la metrou: Este un abuz grosolan

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 7 aprilie 2021

Fostul ministru al transporturilor Răzvan Cuc, actualmente senator PSD, le-a luat apărarea sindicaliștilor de la metrou în disputa privind spațiile comerciale, acuzând actuala conducere a ministerului de abuz.

„Înțeleg că dl Drulă își apără camaradul pe care l-a instalat în fruntea Metrorex. Sunt amândoi la fel de „competenți”. Înțeleg și că pe acest ministru îl deranjează sindicatele de la metrou. Dar nu înțeleg și nu sunt de acord în niciun fel cu abuzul la care s-a ajuns azi.
Să vă spun de ce este un abuz. Dincolo de toate relațiile comerciale dintre Metrorex și proprietarii afacerilor din stațiile de metrou (sindicaliști sau nu, nu are nicio importanță), o astfel de acțiune cum este demolarea forțată poate avea loc doar după ce a fost încuviințată de o instanță de judecată și numai în prezența unui executor judecătoresc. Altfel este un abuz grosolan!”, a scris Răzvan Cuc, pe pagina sa de Facebook.

Poziția fostului ministru vine în contextul în care compania Metrorex, ajutată de autoritățile locale, început dezafectarea spațiilor comerciale din stațiile de metrou, administrate ilegal de firma sindicatului condus de fostul deputat PSD Ion Rădoi.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Drulă, despre demolarea spațiilor comerciale de la metrou: Un cartel se destructurează cu ranga

CITEȘTE ȘI: Cine controlează sindicatul care a blocat circulația metrourilor/ Firma gestionată de sindicat, profit de peste 6 milioane de lei, în 2019 DOCUMENTE

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW