Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Război intern în PNL. Rareş Bogdan îl critică pe Ludovic Orban: Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte. A fost discreţionar în decizii

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 18 ianuarie 2021 Etichete: ,

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, îl critică pe Ludovic Orban pentru că nu ar fi implicat liderii partidului în procesul de guvernare, menţionând că cele mai multe decizii le-a luat fără a îi consulta.

” Partidul a fost condus de un singur om, Ludovic Orban (..) Noi (..) nu am avut niciun cuvânt de spus. (..) Toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul sau stricat la cap.  Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate. Să ne înțelegem. El nu e un om rău. El e un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat partidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului”, a declarat Rareş Bogdan pentru Aleph News.

Situaţia din PNL este tensionată înainte de congresul în urma căruia se va alege noua conducere a partidului. Recent, deputatul liberal Florin Roman menţiona, într-o postare pe Facebook, că „pierderea alegerilor a învolburat apele in partid”, arătând că „e nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o noua împrospătare a imaginii partidului”.

Citeşte şi 2021, an decisiv pentru PNL. Florin Roman: Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: mainnews.ro/razboi-intern-in-pnl-rares-bogdan-il-critica-pe-ludovic-orban-si-a-inchipuit-ca-e-cainele-alfa-lupul-alfa-omul-fara-de-care-romania-nu-merge-inainte-a-fost-discretionar-in-decizii/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *